Cégünk 24 éve foglalkozik klíma és légkondíciónáló berendezések értékesítésével, telepítésével. Elsősorban családi házak, lakások, irodák klimatizálásával foglalkozunk az értékesítéstől a teljes beüzemelésig majd a szükséges karbantartásig.


Prémium minőségű klímáinkat akár 10 év garanciával is megvásárolhatja. Forgalmazott márkáink: Fujitsu, Fisher, Gree, Toshiba, Panasonic, LG, Daikin.

Bemutatótermünkben szakértő értékesítőink segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő klímaberendezést.

Az ingyenes helyszíni felmérésen további speciális kérdéseire is választ kaphat vezető klímaszerelő kollégánktól. Klímaszerelő munkatársaink rendelkeznek minden szükséges igazolással, szakképesítéssel, engedéllyel, (F-gáz vizsga, tűzvédelmi szakvizsga ) és több éves szerelői tapasztalattal.

Klímaszerelést, karbantartást Budapesten és 40 km-es körzetében végzünk, munkánkra 3 év szerelési garanciát vállalunk. Levegő-víz hőszivattyús fűtési megoldásokkal is szolgálunk (FUJITSU Waterstagel)

 

HÍVJON a legjobb árakért! Kérje egyedi ajánlatunkat!
06-20-358-5756

Nézzen szét akciós ajánlataink között >>

Kérje egyedi ajánlatunkat! >>

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Visszahívást kérek!

Keressen minket e-mailben, telefonon vagy kapcsolati űrlapunkon keresztül! Megkeresésére garantáltan válaszolunk!

További szolgáltatásaink

Ipari hűtés

Cégünknél immár 24 éve, minden üzleti gondolatunk a hűtés körül forog.
Évek óta elköteleztük magunkat a hűtéstechnika mellett. Legyen szó háztartási hűtőgépről, kereskedelmi hűtővitrinről, intézményi hűtőkamráról, gyártósori technológiai hűtésről, folyadékhűtőről, a FAKTOR Kft. minden esetben a segítségére lehet.

Szellőztetés

Teljes szolgáltatást nyújtunk, a konzultációtól a tervezésen át. A készülékeket és a szükséges alkatrészeket is szállítjuk, helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát is vállalunk!

Ha már van egy üzemelő rendszere, de nincs megelégedve a teljesítményével, akár ennek a szabályozását és karbantartását is elvégezzük.

Zöld energia

Fűtés – hűtés hőszivattyúval, napelemes áramtermelés

Alternatív hűtési fűtési megoldásokkal foglalkozó üzletága azzal a céllal jött létre, hogy korszerű, alternatív fűtő-hűtő rendszereket, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat, tervezzen vagy valósítson meg.

Épületgépészet

Víz-Gáz Fűtés szerelvénybolt 

A hűtéstechnikában eltöltött 12 év értékesítési tapasztalattal és szerelőink igényének elegettéve  2007-ben megnyitottuk épületgépészeti szaküzletünket.

Ekkor „született” a Hőporta Épületgépész Szaküzletwww.hoporta.hu

Egy telephelyen (XVII.Pesti út 9.) belül szinte mindent megtalál aki hozzánk fordul: