Cégünk 20 éve foglalkozik klíma és légkondíciónáló berendezések értékesítésével, telepítésével. Elsősorban családi házak, lakások, irodák klimatizálásával foglalkozunk az értékesítéstől a teljes beüzemelésig majd a szükséges karbantartásig.


Prémium minőségű klímáinkat akár 10 év garanciával is megvásárolhatja. Forgalmazott márkáink: Fujitsu, Fisher, Gree, Toshiba, Panasonic, LG, Daikin.

Bemutatótermünkben szakértő értékesítőink segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő klímaberendezést.

Az ingyenes helyszíni felmérésen további speciális kérdéseire is választ kaphat vezető klímaszerelő kollégánktól. Klímaszerelő munkatársaink rendelkeznek minden szükséges igazolással, szakképesítéssel, engedéllyel, (F-gáz vizsga, tűzvédelmi szakvizsga ) és több éves szerelői tapasztalattal.

Klímaszerelést, karbantartást Budapesten és 40 km-es körzetében végzünk, munkánkra 3 év szerelési garanciát vállalunk. Levegő-víz hőszivattyús fűtési megoldásokkal is szolgálunk (FUJITSU Waterstagel)

 

HÍVJON a legjobb árakért! Kérje egyedi ajánlatunkat!
06-20-358-5756

Nézzen szét akciós ajánlataink között >>

Kérje egyedi ajánlatunkat! >>

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Visszahívást kérek!

Keressen minket e-mailben, telefonon vagy kapcsolati űrlapunkon keresztül! Megkeresésére garantáltan válaszolunk!

További szolgáltatásaink

Ipari hűtés

Cégünknél immár 24 éve, minden üzleti gondolatunk a hűtés körül forog.
Évek óta elköteleztük magunkat a hűtéstechnika mellett. Legyen szó háztartási hűtőgépről, kereskedelmi hűtővitrinről, intézményi hűtőkamráról, gyártósori technológiai hűtésről, folyadékhűtőről, a FAKTOR Kft. minden esetben a segítségére lehet.

Szellőztetés

Teljes szolgáltatást nyújtunk, a konzultációtól a tervezésen át. A készülékeket és a szükséges alkatrészeket is szállítjuk, helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát is vállalunk!

Ha már van egy üzemelő rendszere, de nincs megelégedve a teljesítményével, akár ennek a szabályozását és karbantartását is elvégezzük.

Zöld energia

Fűtés – hűtés hőszivattyúval, napelemes áramtermelés

Alternatív hűtési fűtési megoldásokkal foglalkozó üzletága azzal a céllal jött létre, hogy korszerű, alternatív fűtő-hűtő rendszereket, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat, tervezzen vagy valósítson meg.

Épületgépészet

Víz-Gáz Fűtés szerelvénybolt 
Több mint 20 évvel ezelőtt nagy fába vágtuk a fejszénket: sok-sok éves építőipari tapasztalattal a hátam mögött, feleségemmel elindítottam családi vállalkozásunkat a Hőporta Víz-Gáz-Fűtés szerelvényboltot. Nálunk mindig talál eladót, aki megoldja a problémáját. A legkisebb alkatrésztől kezdve a komplett berendezésig minden megtalálható nálunk.