Szenvedélyünk a hűtés!

Cégünknél immár 24 éve, minden üzleti gondolatunk a hűtés körül forog.
Évek óta elköteleztük magunkat a hűtéstechnika mellett. Legyen szó háztartási hűtőgépről, kereskedelmi hűtővitrinről, intézményi hűtőkamráról, gyártósori technológiai hűtésről, folyadékhűtőről, a FAKTOR Kft. minden esetben a segítségére lehet.

Üzletpolitikánk, hogy a megfelelő berendezés vagy alkatrész, kiválasztásánál a felhasználási terület kiemelkedően fontos, így körültekintőnek kell lennünk együttműködve a megrendelővel. Cégünknél  dolgozó szakembereink tudása a garancia, hogy az igényeknek megfelelő terméket ajánljuk Önnek!

Kínálatunk között megtalálhatóak a lakossági, ipari, kereskedelmi hűtőberendezések alkatrészei is.
Szaküzletünk kínálatából, munkatársaink segítségével válogathat az Önnek leginkább megfelelő termékek közül, ha pedig tudja mit szeretne webshopunk is rendelkezésre áll.A termék kínálatunk a teljesség igénye nélkül:
• - kompresszorok
• - aggregátok
• - hűtőberendezés vezérlők
• - ventilátorok
• - hűtőköri elemek
• - hőcserélők
• - hűtős szerszámok
• - rézcsövek, szigetelések
• - segédanyagok

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol segítünk kiválasztani a megfelelő hűtéstechnikai alkatrészt, berendezést, vagy klikkeljen webshopunk oldalára.


 

Visszahívást kérek!

Keressen minket e-mailben, telefonon vagy kapcsolati űrlapunkon keresztül! Megkeresésére garantáltan válaszolunk!

További szolgáltatásaink

Klimatizálás

Cégünk 24 éve foglalkozik klíma és légkondíciónáló berendezések értékesítésével, telepítésével. Elsősorban családi házak, lakások, irodák klimatizálásával foglalkozunk az értékesítéstől a teljes beüzemelésig majd a szükséges karbantartásig.

Szellőztetés

Teljes szolgáltatást nyújtunk, a konzultációtól a tervezésen át. A készülékeket és a szükséges alkatrészeket is szállítjuk, helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát is vállalunk!

Ha már van egy üzemelő rendszere, de nincs megelégedve a teljesítményével, akár ennek a szabályozását és karbantartását is elvégezzük.

Zöld energia

Fűtés – hűtés hőszivattyúval, napelemes áramtermelés

Alternatív hűtési fűtési megoldásokkal foglalkozó üzletága azzal a céllal jött létre, hogy korszerű, alternatív fűtő-hűtő rendszereket, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat, tervezzen vagy valósítson meg.

Épületgépészet

Víz-Gáz Fűtés szerelvénybolt 

A hűtéstechnikában eltöltött 12 év értékesítési tapasztalattal és szerelőink igényének elegettéve  2007-ben megnyitottuk épületgépészeti szaküzletünket.

Ekkor „született” a Hőporta Épületgépész Szaküzletwww.hoporta.hu

Egy telephelyen (XVII.Pesti út 9.) belül szinte mindent megtalál aki hozzánk fordul: