Immár, több mint 20 évvel ezelőtt nagy fába vágtam a fejszémet: sok-sok éves építőipari tapasztalattal a hátam mögött, feleségemmel elindítottam családi vállalkozásunkat. Eleinte háztartási hűtőberendezések /hűtőgépek alkatrészeinek forgalmazása volt a fő irány. Hosszú évek alatt bővítettük a termékpalettát: ipari hűtés, klimatizálás, szellőzés, megújuló energia is felkerült a termékek közé. www.faktoraruhaz.hu

Szerelőkkel történt beszélgetések során felmerült, hogy milyen praktikus lenne ha egy helyen lehetne mindent megkapni, ami egy építkezés során szükséges.

Azt tudtam, hogy mindennel nem lehet foglalkozni de az épületgépészet terén tudnánk a szerelők és a lakosság problémáin segíteni.

2007-ben megfogalmazódott a döntés – szolgáljuk ki az épületgépészet teljes palettáját.

Ekkor „született” a Hőporta Épületgépész Szaküzletwww.hoporta.hu

Egy telephelyen (XVII.Pesti út 9.) belül szinte mindent megtalál aki hozzánk fordul:

 • víz-gáz-fűtés szerelvények
 • hűtés
 • klíma
 • szellőzés
 • megújuló energia ( napkollektor, napelem, hőszivattyú )

Hiszek nagyapámnak és ezzel együtt a kisvállalkozásokban, hiszen ezeknek a boltoknak lelkük van. Ez pedig a mi esetünkben az Erővill Bt.-nél az értékesítő  kollégáknak köszönhető. Mindamellett, hogy szakmai ismerettel rendelkeznek, segítőkészek! Ha nem tudja pontosan a vevő, hogy mire van szüksége, ők tudni fogják!

A legkisebb alkatrésztől kezdve a komplett berendezésig minden megtalálható nálunk, a teljesség igénye nélkül:

 • kazánok, tartályok, vízmelegítők,
 • radiátorok, 
 • csaptelepek, szaniterek
 • fűtési csövek,
 • termosztátok, vezérlők, szén-monoxid érzékelők
 • kéménytartozékok
 • keringetőszivattyúk
 • öntözési rendszerek alkatrészei

Szakkereskedés vagyunk: nálunk mindig talál eladót, aki megoldja a problémáját.

A szerelők is nálunk vásárolnak, nálunk nem éri csalódás!

Visszahívást kérek!

Keressen minket e-mailben, telefonon vagy kapcsolati űrlapunkon keresztül! Megkeresésére garantáltan válaszolunk!

További szolgáltatásaink

Klimatizálás

Cégünk 20 éve foglalkozik klíma és légkondíciónáló berendezések értékesítésével, telepítésével. Elsősorban családi házak, lakások, irodák klimatizálásával foglalkozunk az értékesítéstől a teljes beüzemelésig majd a szükséges karbantartásig.

Ipari hűtés

Cégünknél immár 24 éve, minden üzleti gondolatunk a hűtés körül forog.
Évek óta elköteleztük magunkat a hűtéstechnika mellett. Legyen szó háztartási hűtőgépről, kereskedelmi hűtővitrinről, intézményi hűtőkamráról, gyártósori technológiai hűtésről, folyadékhűtőről, a FAKTOR Kft. minden esetben a segítségére lehet.

Szellőztetés

Teljes szolgáltatást nyújtunk, a konzultációtól a tervezésen át. A készülékeket és a szükséges alkatrészeket is szállítjuk, helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát is vállalunk!

Ha már van egy üzemelő rendszere, de nincs megelégedve a teljesítményével, akár ennek a szabályozását és karbantartását is elvégezzük.

Zöld energia

Fűtés – hűtés hőszivattyúval, napelemes áramtermelés

Alternatív hűtési fűtési megoldásokkal foglalkozó üzletága azzal a céllal jött létre, hogy korszerű, alternatív fűtő-hűtő rendszereket, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat, tervezzen vagy valósítson meg.